❗️ ️Clientii Casei funerare Palsina sunt cartea noastra de vizita ❗️

Pot sa spun ca este singura firma serioasa care ofera servicii complete, ofera seriozitate, felul in care ti se vorbește si sprijinul acordat este la superlativ. Am avut 3 ocazii in 9 luni sa lucrez cu firma si am fost foarte multumita. Felicitări pentru tot personalul, sunteti cei mai buni !

Mia Botusi

Cei mai buni în domeniu , servicii foarte bune , prețuri accesibile și conducerea este una excepțională ; o familie amabila mereu deschisă cu clienții și care sprijină familiile in momentele dificile prin care trec , este o firma corecta ce nu se uita sa fure oamenii aflați la necaz .
Mâncarea este buna , dacă alegeți sa faceți pomana tot cu firma și au prețuri bune in raport cu calitatea lucrurilor și serviciilor prestate .

Andrei Damian

Atunci cand sunteti incercat de amaraciunea pierderii cuiva drag, sa nu uitati ca aici veti gasi un sprijin necesar inhumarii dupa toata randuiala crestin ortodoxa. Servicii prompte si cu mult peste media oferita in alte locatii !

Nicolae Cuca

Spatiu mare, bine ingrijit, angajatorii serviabili , conditii bune, ridicandu-se la standardele europene !

Aneta Abagiu

Respect și considerație .Sunteti o firma serioasa. Mulțumesc din suflet ca sunteți alături de cei care sunt greu încercați de durere prin prezenta și comunicarea cu noi. Nu se vor mai înființa niciodată firme cum este PALSINA. Garantat este nr1 în Mh.

Ilie Stelescu

Va multumesc pentru tot! Totul a fost foarte, foarte bun si toata lumea a fost foarte multumita ! Cei care nu va cunosteau, decat din auzite, astazi s-au convins ! Inca o data multumiri din suflet pt tot, dar mai ales pt amabilitate, promptitudine si calitatea produselor ! Cu mult respect.

Fam. Enache

Vă mulțumim frumos!!!
O echipă de excepție,, Casa Funerară Palsina”
Serviciile profesionale pe care ni le-ați pus la dispoziție au contat în fiecare moment al înmormântării oferindu-ne cel mai înalt nivel de calitate, prestate cu empatie, seriozitate și discreție. Vă mulțumim!

Gabi Spatariu

Impecabile servicii, impecabil colectiv, impecabil manager PAULA POPESCU ! Cu recunoștință, va mulțumesc!

Gabriela Dragomir

Va multumesc din toata inima pentru sprijinul, grija, ingaduinta si sinceritatea firmei dumneavoastra.

Desi nu am colaborat cu tot personalul, sunt convinsa ca toti sunteti oameni cu suflet mare care stiu sa aline suferinta oamenilor si sa panseze ranile inimi persoanelor care au pierdut pe cineva drag in moarte.

Am colaborat cu domnul administrator.

Va multumesc pentru rabdarea, grija, intelegerea de care ati dat dovada fata de membri familiei indoliate cat si fata de persoana decedata.

Cu ajutorul dumneavoastra am trecut mai usor prin acest episod foarte dureros.

Uscatu Florina

Suntem profund recunoscatori pentru tot ajutorul oferit. Verisorul meu a decedat fulgerator in Austria. Nu stiam care sunt procedurile si ce trebuie sa facem pentru a-l aduce cat mai repede acasa. Palsina ne-a ajutat din primul moment cu expatrierea, promt si cu multa empatie. Noptile la priveghi, ceremonia de inhumare cat si pomana la restaurantul propriu au fost perfect organizate, cu multa decenta si respect pentru durerea noastra. Va multumim din suflet!

Ramona Simona

Date de contact

  • Str. Traian nr.172 ,Drobeta Turnu Severin

  • Luni – Vineri
    intre 8:00 si 17:00

  • (40) 727 479 884

  • (40) 736 342 232

Unde ne gasiti