Ajutând familiile si prietenii ii cinstesti pe cei iubiti de ei

CASA FUNERARA PALSINA  detine o experienta de peste 17 ani in DROBETA TURNUL SEVERIN. Astfel am reusit sa ne aliniem in normele europene si sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale clientilor nostrii.

CASA FUNERARA PALSINA ofera cele mai bune conditii pentru oficierea inmormantarilor la CELE MAI MICI PRETURI !!

Venim in ajutorul famililor indurerate cu cele mai bune servicii funerare pentru a incerca sa alungam grijile in astfel de momente neplacute din viata oamenilor. Din aceasta cauza,CASA FUNERARA PALSINA  INDEPLINESTE absolut TOATE CERINTELE si organizeaza inmormantari DE LA CAP LA COADA, fiind la dispozitie 24/24 si implicandu-ne 100%.

Punem la dispozitie GRATUIT CAPELE PENTRU PRIVEGHI, deschise non-stop, climatizate, dotate cu canapele pentru a oferii confort si intimitate fiecarui familii indoliate.  O SALA DE POMENI cu meniu fix sau la alegerea clientului, 3 MAGAZINE cu toate accesoriile necesare unei inmormantari, 6 MASINI FUNERAREcare asigura TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL.

Pregatim GRATUIT dosarul pentru AJUTOR DE INMORMANTARE, iar plata serviciilor funerare se poate face si dupa ridicarea acestuia.

Suntem SINGURA firma de servicii funerare complete din judetul MEHEDINTI care se ocupa cu absolut toate serviciile, avand CASA FUNERARA si SALA DE POMENI proprie !

Suntem de 17 ani alaturi de dumneavoastra in cele mai grele momente !