Suntem alaturi de dumneavoastra
de 20 ani in cele mai grele momente!

REPATRIERI

Vezi detalii

CUM PROCEDATI IN CAZUL NEFERICIT AL UNUI DECES IN FAMILIE?

Vezi detalii

TUR VIRTUAL

Vezi detalii
CASA FUNERARA PALSINA detine o experienta de 20 ani in DROBETA TURNUL SEVERIN. Astfel, am reusit sa ne aliniem in normele europene si sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale clientilor nostrii.
CASA FUNERARA PALSINA ofera cele mai bune conditii pentru oficierea inmormantarilor la CELE MAI MICI PRETURI !!
Venim in ajutorul famililor indurerate cu cele mai bune servicii pentru a incerca sa alungam grijile in astfel de momente neplacute din viata oamenilor. Datorita acestora, CASA FUNERARA PALSINA INDEPLINESTE absolut TOATE CERINTELE si organizeaza inmormantari DE LA CAP LA COADA, fiind la dispozitie 24/24 si implicandu-ne 100%.
Punem la dispozitie GRATUIT CAPELE PENTRU PRIVEGHI, deschise non-stop, O SALA DE POMENI cu meniu fix sau la alegerea clientului, MAGAZIN cu toate accesoriile necesare unei inmormantari, CAPACE FRIGORIFICE si MASINI FUNERARE care asigura TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL.
Pregatim GRATUIT dosarul pentru AJUTORUL DE INMORMANTARE, iar plata serviciilor funerare se poate face si dupa ridicarea acestuia.
Suntem SINGURA firma de servicii funerare din judetul MEHEDINTI care se ocupa cu absolut toate serviciile, avand CASA FUNERARA si SALA DE POMENI proprie !CASA FUNERARA PALSINA
DROBETA TURNUL SEVERIN
Str. Traian, nr 172, colt cu Independentei
Vezi detalii